Home

Vakantie + Vrijheid = PakeenCamper.nl

PakeenCamper is BOVAG gecertificeerd; kwaliteitsnorm 3 sterren! Aanbieding,
kijk onder kopje prijzen.

Enkele campers zijn voorzien van een drinkwaterzuiveringsinstallatie.
Dat betekent: geen extra water meer inkopen in de zuidelijke landen.


Kwaliteit
Al onze verhuurcampers zijn van een hoog kwaliteitsniveau en hebben een mooie uitstraling. Beschikken over krachtige motoren en zijn voorzien van een zeer uitgebreide inventaris.
Aan boord vindt u bijvoorbeeld navigatie, kampeerstoelen, veiligheidsvoorzieningen, keukengerei en tv/dvd/sat.

Personen
Gaat u met twee of vier personen op pad, geen probleem de wagens zijn tot max. 4 personen.
Het is genieten om met deze campers te reizen en te kamperen.

Informatie
Indien u van plan bent een camper te huren, lees dan rustig onze site door. Uiteraard is het mogelijk de campers vooraf te bekijken. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze campers.

Verzekering
Geen verrassingen: u heeft naast een standaard reisverzekering geen verzekering af te sluiten. Onze voertuigen zijn uitgebreid verzekerd. Er geldt een vast all-inn tarief per week zonder toeslagen.

Uitleg + Stalling
Huurt u bij ons een camper, dan krijgt u voor vertrek uitleg over de werking van de camper en geven wij de nodige reistips.
Uw eigen auto kan bij ons binnen gestald worden.

Tijdens de vakantie kunt u kiezen voor een plek op een camping of camperplaats, maar er zijn ook veel vrije overnachtingsplekken bij een stad of dorp, in de bergen, aan een meer of aan de zee. Kijk onder het kopje tips.

Met een camper kunt u heerlijk ongedwongen vakantie vieren, u heeft immers uw compleet ingerichte vakantieverblijf bij u. De vakantie begint al als u bij ons binnen stapt. Wij zijn gevestigd te Oosterblokker in Noord-Holland.